Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Головна
/
Новини
/
kmbs. Розвиток у нових умовах
31.03.2020
kmbs. Розвиток у нових умовах

Друзі, 

Сьогодні ми опинились в унікальній ситуації, яка водночас випробовує нас на міцність та спонукає розвиватись вдвічі швидше, шукати нестандартні рішення у бізнесі та перебудовувати взаємодію всередині спільнот. 

Цей виклик отримали саме ми, у своєму історичному часі, тож маємо все необхідне, щоб подолати його із мінімальними втратами, яких не можна уникнути, і здобути ще більше для подальшого розвитку.

kmbs завжди тримає у фокусі створення цінності. Впродовж навчання учасники програм працюють над розвитком лідерських спроможностей і навчаються управлінню змінами. Ситуація, яка склалась сьогодні, це можливість проявити персональні спроможності, що передбачають відповідальність за себе і своє оточення. Організаційні спроможності, які через ідею та культуру допомагають підготувати організації до виконання нових завдань. І, звісно, спроможність створювати нові правила гри у системах відкритого типу. Після навчання у kmbs управлінці краще підготовлені до цих викликів.

kmbs продовжує розвиватись у нових умовах. Наразі ми переводимо програми управлінського розвитку в онлайн-формат і впроваджуємо нові формати для віртуального навчання на програмах МВА. Крім цього, активно вдосконалюємо Virtual Learning Environment kmbs — середовище, яке базується на технологіях віртуального навчання і буде доступним для учасників програм навіть після відновлення навчання в аудиторіях школи.

Для kmbs люди — це найважливіший капітал. Школа об’єднує неординарних особистостей, які відкрито обмінюються досвідом, усвідомлюють відповідальність у своїх ролях та роблять усе, щоб новий навчальний формат був цікавим для учасників. Викладачі Школи втілюють у онлайн-програмах найкращі практики, які дозволяють не тільки зберегти рівень сприйняття матеріалу, а й зробити навчальний процес більш ефективним. У свою чергу, команда kmbs перебудувала внутрішні процеси, активно взаємодіє через платформу Zoom, і вже розробляє нові навчальні продукти.

kmbs пишається своєю спільнотою. Ми переконані, що група людей, об’єднаних позитивною ідеєю, здатні на більше, ніж окремий індивід. Адже побачити нові можливості можна тільки у спільному пошуку, на перетині кардинально протилежних досвідів. Сьогоднішні події доводять, наскільки потужними особистостями є наші учасники та випускники. Вони усвідомлюють свою соціальну відповідальність і активно створюють доброчинні ініціативи у компаніях і регіонах. Ми підтримуємо їх і будемо висвітлювати їхній досвід, розширюючи вплив нашої спільноти у цей час випробувань.

kmbs завжди на зв’язку. Ми з радістю розпочнемо навчання у аудиторіях за оновленими графіками після завершення карантину. Наразі ж наші менеджери програм допоможуть кожному учаснику опанувати новий формат взаємодії — все задля того, аби жодні перешкоди не зупинили вас у процесі розвитку себе, своєї компанії, України та світу.

kmbs live
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...