Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Головна
/
Новини
/
kmbs поглиблює співпрацю з італійською бізнес-школою POLIMI
10.01.2024
International
Partnerships
kmbs поглиблює співпрацю з італійською бізнес-школою POLIMI

Виїзний навчальний модуль, який відбувся у Мілані з 11 по 15 грудня, став новим етапом співпраці між Києво-Могилянською бізнес-школою та бізнес-школою Міланської політехніки (POLIMI Graduate School of Management).

POLIMI та kmbs дуже схожі: обидві є автономними частинами відомих університетів, обидві працюють з управлінцями як на довгострокових МВА-програмах, так і на короткострокових, а ще мають подібну – модульну – структуру програм.

Співпраця між POLIMI GSoM та kmbs почалася навесні 2022 року за ініціативи італійського партнера. Спочатку POLIMI запропонувала надати доступ до власних бізнес-курсів для учасників МВА-програм kmbs, а згодом і до онлайн-платформи POLIMI, яка зокрема пропонує добірки навчальних матеріалів, що якнайкраще відповідають інтересам користувачів.

Виїзний модуль був логічним наступним кроком для продовження співпраці, але його планування зайняло чимало часу. Потрібно було узгодити концепт і наповнення, яке надало б максимальну цінність учасникам. Це відбувалося у тісній взаємодії представників двох шкіл, упродовж декількох ітерацій. За словами Андрія Наконечного, керівника напрямку міжнародного розвитку kmbs, перша ітерація на 80% відрізнялася від фінальної.

Але зрештою спільний міжнародний МВА-модуль набув остаточної форми, і учасники kmbs вирушили у перший навчальний модуль за межі України від початку повномасштабного російського вторгнення.

Важливою подією у межах виїзного модулю стала зустріч управлінських команд kmbs та POLIMI GSoM, в якій взяли участь декан kmbs Олександр Саврук та керівниця Executive MBA kmbs Олена Мальцева, а також декан POLIMI Федеріко Фраттіні (Federico Frattini) та заступник декана з міжнародної співпраці Томмасо Агасісті (Tommaso Agasisti). 

«Цей навчальний модуль підтвердив, що попри велику війну ми можемо розвивати нові партнерства. Ми можемо надавати цінність і є надійним партнером, – каже Андрій Наконечний – І наша співпраця з POLIMI – це про стратегічну довгострокову взаємодію».

kmbs live
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...