Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
kmbs на щорічній конференції EMBAC
Головна
/
Новини
/
kmbs на щорічній конференції EMBAC
14.10.2023
kmbs на щорічній конференції EMBAC

На початку жовтня у місті Скотсдейл, Арізона (США) відбулася щорічна конференція Executive MBA Council (EMBAC). EMBAC об'єднує майже 200 найкращих бізнес-шкіл світу та формує глобальні тренди у сфері управлінської освіти, а Києво-Могилянська бізнес-школа є єдиною представницею України в цій організації. kmbs бере участь у ключових подіях спільноти незважаючи на повномасштабне вторгнення, і щорічна конференція не стала виключенням.

Цього року школу представляла Марта Фаріон, юристка та президентка Києво-Могилянської фундації Америки. Пані Марта провела спільну презентацію з Anders Paalzov, керівником Stockholm School of Economics in Riga, на тему відбудови України та ролі ЕМВА-програм у цьому процесі.

 Колеги з інших ключових бізнес-шкіл дізналися про поточну ситуацію в Україні та про те, як трансформувалася роль kmbs упродовж останніх років, як формувалася співпраця школи з державними інституціями та громадським сектором. 

Також, зокрема, йшлося про відмінність американських навчальних програм для управлінців та подібних програм в Україні та балтійських країнах. У США вони орієнтовані переважно на бізнес та корпорації і задовольняють переважно інтереси бізнес-спільноти. Натомість в Україні та країнах Балтії МВА-програми сфокусовані на стратегічному плануванні, менеджменті та управлінських навичках уряду, громадянського суспільства, бізнесу та академічної спільноти. Як наслідок, вони є актуальними та відповідають національним потребам. Отже, EMBA-програми в Україні є потужною платформою для трансформації національної безпеки, економіки та суспільства загалом, а не лише бізнес-середовища.

Ми щиро вдячні Марті Фаріон та Anders Paalzov за їхню презентацію та сприяння розвитку партнерства kmbs із Stockholm School of Economics in Riga. Ми плануємо поглиблювати нашу співпрацю, ділитися досвідом та проводити спільні навчальні активності.

kmbs live
30.04.2024 в 15:43
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
30.04.2024 в 15:42
Доказовий маркетинг: модель розвитку бренду | Роман Гавриш ...
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...