Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Головна
/
Статті
/
Як працює бізнес під час війни. Епізод 6. Віталій Горовий
17.06.2022
1650
3хв
Як працює бізнес під час війни. Епізод 6. Віталій Горовий
Люди. Лідерство і менеджмент. Культура
За час повномасштабної війни компанія InSoft Partners зробила вже три значні інвестиції в українські IT-компанії.

Віталій Горовий — засновник інвестиційної холдингової компанії InSoft Partners та випускник Executive MBA — людина, яка робить ставку на майбутнє і вірить в український інтелектуальний капітал. З цією вірою 1 березня інвестиційна компанія InSoft Partners стала партнером львівських сервісних компаній Linkup Studio та Inoxoft.

Бізнес-стратегія InSoft Partners — купувати частку в IT-компанії, допомагати їй зростати у кілька разів, щоб потім вийти з капіталу з прибутком. 

Переговори з новими партнерами InSoft розпочав ще до війни: знайомилися по три-чотири роки, на фінішну пряму вийшли у березні 2022-го.

Компанія Linkup Studio — розробник програмних рішень із фокусом на продуктовому дизайні, базується у Львові та Тернополі. До речі, платформа Clutch визнала компанію LinkUp Studio першою в Україні і другою в світі за User Experience.

Найближча ціль Linkup Studio — подвоїти команду до 150–200 осіб. Але до того, виграти війну. І галицькі айтішники готові суттєво докласти зусиль в цьому напрямі. LinkUp Studio не лише перерахувала 250 тис. грн на військові потреби, керівництвом компанії  було ухвалено рішення 70% прибутку компанії перенаправляти на допомогу країні, поки триває активна війна.

Команда іншого партнера InSoft Partners — львівської сервісної компанії Inoxoft, окрім основної діяльності, також волонтерить та досить успішно збирає кошти для потреб ЗСУ. Насьогодні це вже понад 1 410 000 грн. Втім, і бізнесові плани Inoxoft на 2022-ий доволі амбітні — компанія, яка за минулий рік зросла удвічі і зараз має 200 співробітників, планує в поточному році найняти ще сотню людей.

А нещодавно InSoft Partners зробив третю інвестицію за час повномасштабної війни, придбавши частку в компанії Indeema Software — розробника програмного забезпечення також зі Львова. Що цікаво, ці партнери Віталія Горового також активно підтримують нашу армію. Зв 100 днів війни вони зібрали більше 2 млн грн, які пішли на дрони, ноутбуки, розвантаження, а також позашляховик для хлопців на передову. Окрім цього, компанія долучилась до фінансування проєкту SKY, який передбачає модернізацію Західнорегіонального центру протиповітряної оборони.

Тож, вочевидь Віталія Горового з його партнерами об’єднують не лише бізнес-інтереси, а, насамперед, спільні цінності. А це найкращий фундамент для плідної співпраці і значних досягнень в майбутньому.

За матеріалами Forbes.ua та сторінки Віталія Горового.

kmbs live
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...